Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor onderstaande vestiging:

 

Arlon (België)
Locatie Arlon (opening medio zomer 2022). Op deze locatie is nog beperkt ruimte beschikbaar voor overige leisure functies.

Franchisenemer worden?

Street Jump Franchise is altijd op zoek naar ambitieuze franchisenemers. Stap in het succes van Street Jump trampolineparken.

Altijd al voor jezelf willen beginnen? Wij bieden je de mogelijkheid om een eigen trampolinepark te beginnen waarbij je gesteund wordt door onze enthousiaste groep mensen met vele jaren ervaring binnen de leisure branche. Wij zoeken ondernemers die veel vrijheid verwachten van de franchiseorganisatie en tevens in overleg hun eigen ideeën in kunnen brengen. Beschikbaarheid van eigen vermogen is vereist, heb je een eigen hal/pand dan is eigen vermogen is de meeste gevallen niet nodig.

Wat wij je bieden

Je krijgt meer dan een vestiging van Street Jump, de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te zijn. Begeleiding in het aanvragen van diverse vergunningen, bestemmingsplanveranderingen en financieringsaanvragen. Tevens hebben wij zeer gunstige contracten afgesloten bij leveranciers.

Daarnaast moet er worden voldaan aan een aantal criteria die ervoor moeten zorgen dat een goede exploitatie mogelijk is. Wij zoeken nog voor verschillende plaatsen in België, Duitsland, Frankrijk, Portugal en Spanje franchisenemers, tevens kunnen bestaande trampolineparken zich bij ons aansluiten om een beter rendement te ontvangen en gebruik te maken van alle expertise.